Fiskeguiden.no

Nyheter, reportasjer og 2500 norske fiskeplasser

Fiskeopplevelser i Sunnfjord 2019

Hele familien ut i elva sammen med fisken!

Fiskeopplevelser sommeren 2019

Bli med oss på våre guida fiskeopplevelser  i Europas rikeste aurevassdrag med fangstgaranti,  på toppturfiske etter storauren langs isgrønne i brevann, til  en av våre laks- og sjøørretelver eller med lokalkjent skipper og guide på jakt etter stortorsk og kveite ute i det vestnorske havgapet. Her er det nye fiskeprogrammet til Norsk Fiskesenter AS / Fiskeguiden.no for 2019. I tillegg  skreddersyr vi fiskepakker etter gjestenes ønsker.

 

Vi driver også med opplæring i fluefiske og andre fiskemetoder og selger og leier ut alt nødvendig fiskeutstyr samt  vadebukser og flytevester.  Kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om mer info og booking.

werner

Kom som du er. Vi kler deg opp med vadebukse, flytevest og annet nødvendig fiskeutstyr og fiskekort. Sammen med  lokalkjent guide blir du loset ut til de beste fiskeplassene, der du lærer deg den dagsaktuelle fisketeknikken for å lure fisken på kroken, alt etter værforhold, vannføring og temperatur. Du er garantert fangst og lærer deg å rense og filetere fisken, og servere den beinfri med tilbehør rett fra steikepanna.

Oldeskarsvatnet004Enten du er en enslig vandrer, dere er en kameratgjeng eller du kommer med hele familien, skal vi gi dere en trygg fiskeopplevelser dere aldri glemmer.

Ørretfiske i Jølstra.

Våre dagsturer for ørrrefiske i Jølstra koster fra kr. 900,- pr. person for minst 2 personer og inkluderer lokalkjent fiskeguide i 5 timer, fiskekort, leie av vadebukse, flytevest og fiskeutstyr.

Familiefiske med fangstgaranti.

Vi har spesielle tilbud på ørretfiske for familier med barn ned til 5 år, og for gjester som aldri har tatt i ei fiskestang før.  Sammen med vår fiskeguide i 5 timer er du også her  garantert fangst. Pris kr. 900,- for voksne, kr. 700,- for barn. 

Fjellfiske i brevann med storørret

Sammen med vår guide tar vi en dagstur til Oldeskarsvatnet eller til et av de andre fjellvanna i  Nord-Europas største breområde,  Pris kr. 2000,- pr. person for minst 2 personer inkludert fiskeutstyr og guide. 

Laks- og sjøaurefiske

24 timers laks- og sjøørretfiske med fiskeguide i 5 timer, inkl. fiskekort og statens fiskeravgift og leie av fiskeutstyr som vadebukse og flytevest. Pakkepris fra kr. 2.750,- pr. person. 

Jakt på havets storvilt!

Nausta3eiv

Bli med vår fiskeguide og lokalkjent skipper  med fullt profesjonelt utstyr på på jakt etter stortorsk,  kveite og annet av havets storvilt ytterst i havgapet på Sunnfjordkysten.  Prisen en drøy dagstur er kr. 1.800,- per person for minst 5 personer.

Trollingfiske /  dorgefiske fra båt i Jølstravatnet.

Som en nyhet vil vi  våren og sommeren 2019 vil vi sammen med erfarne eksperter  og topp utstyr og guide  arrangere ukentlige trollingfisketurer ( spesielt dorgefiske) over kjente storørretplasser  i Jølstravatnet.

Database med over 2500 norske fiskeplasser.

Forøvrig er det bare å dukke inn i Databasen til nettmagasinet Fiskeguiden.no til de oppdaterte infosider for mer enn 2600 norske fiskeplasser  og erfarne  lokalkjente fiskere og guider som du kan gjøre direkte avtaler med.

 

Kontakt profesjonell fiskeguide - i hvertfall den første dagen!

Fiskeguiden.no anbefaler sportsfiskere som kommer til nye fiskeplasser  å leie ev lokal fiskeguide den første dagen for å bli kjente med redskapen, fiskemåten og de beste fiskeplassene. Vi lærer deg også fluefiske, ultralett markfiske og nymfeteknikken.

Mer info og booking:

Nettmagasinet Fiskeguiden.no / Norsk Fiskesenter AS

6847 Vassenden i Jølster.

Fiskekort og mer info får du ved å ta kontakt med Eivind Fossheim i Fiskeguiden.no sin base i Jølstramuseet, Håvardtunvegen 10 på Vassenden i Jølster eller ved å ringe 

tel + 47 911 39 552. eller maile

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kategori: