Fiskeguiden.no

Nyheter, reportasjer og 2500 norske fiskeplasser

Fiskeopplevelser i Sunnfjord 2018

Fiskeopplevelser sommeren 2018

Bli med oss på våre guida fiskeopplevelser  i Europas rikeste aurevassdrag med fangstgaranti,  på toppturfiske etter storauren under isgrønne i brevatn, til  en av våre laks- og sjøørretelver eller med lokalkjent skipper og guide på jakt etter stortorsk og kveite ute i det vestnorske havgapet.

Kom som du er. Vi kler deg opp med vadebukse, flytevest, nødvendig fiskeutstyr og fiskekort og med lokalkjent guide blir du loset ut til de beste fiskeplassene, der du lærer deg den dagsaktuelle fisketeknikken for å lure fisken på krokenå kan lure ørreten på kroken, alt etter værforhold, vannføring og temperatur. Du lærer å ta vare på fangsten, rense og filetere fisken, og servere den beinfri med tilbehør rett fra steikepanna. 

Enten du er en enslig vandrer, dere er en kameratgjeng eller du kommer med hele familien, skal vi gi dere en trygg fiskeopplevelser dere aldri glemmer,

Våre dagsturer for aurefiske koster fra kr. 900,- pr. person for minst 2 personer og inkluderer lokalkjent fiskeguide i 5 timer, fiskekort, leie av vadadebukse, flytevest og fiskeutstyr.

24 timers laks- og sjøørretfiske med fiskeguide i 5 timer, fiskekort ,og fiskeutstyr som vadebukse og flytevest  koster fra kr. 2.000- pr. person- + den årlige  fiskeravgiften. 

Bli med vår fiskeguide og lokalkjent skipper  med fullt profesjonelt utstyr på på jakt etter stortorsk , kveite og annet av havets storvilt ytterst i havgapet på Sunnfjordkysten. . Prisen en drøy dagstur koster  kr. 1.800,- per person for minst 5 personer. 

Forøvrig skreddersyr vi fisketurer etter kundens ønsker.

Databasen til nettmagasinet Fiskeguiden.no omfatter oppdaterte infosider for mer enn 2600 norske fiskeplasser, der du kan få kontakt med lokalkjente fiskere og guider.

Norsk Fiskesenter AS

6847 Vassenden i Jølster.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

tel + 47 911 39 552.

Fiskekort

Dette er det nye fiskeprogrammet til Norsk Fiskesenter AS / Fiskeguiden.no for 2018. Vi skreddersyr også fiskepakker etter gjestenes ønsker. Kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om mer info og booking.

Kategori: